Candy Crush cheats

Sommige levels in Candy Crush kunnen je aardig gek maken van frustratie. Gelukkig zijn er nog Candy Crush cheats waarmee je verder kunt komen in een level. Een aantal bekende cheats zijn hier op een rijtje gezet. Je hebt zo een mooi overzicht van mogelijkheden om verder te komen in het spel. Je kunt ook even hier kijken voor mooie cheats.

Lukt het je niet om een bepaald level te halen in Candy Crush

Saga? Dan is dit de oplossing. Klik hier

Candy Crush Cheat 1

Speel je het spel op je iPad of iPhone? Koppel het spel aan Facebook en start het spel eens op je computer. Op je computer krijg je extra mogelijkheden en beurten om een level uit te spelen. Misschien lukt het nu wel om een lastig level uit te spelen.

Candy Crush Cheat 2

Je kunt je account gratis opwaarderen met extra levens. Let wel op dit kan alleen als je Facebook gekoppeld hebt aan Candy Crush. Heb je dit niet gedaan dan moet je helemaal opnieuw beginnen dus controleer dit voordat je cheat 2 gebruikt. Als je zeker weet dat je Candy Crush aan Facebook hebt gekoppeld dan verwijder je de Candy Crush app op je iPhone. Installeer de app weer opnieuw op je iPhone en je krijgt gratis 5 nieuwe levens. Zo hoef je niet te wachten op je vrienden en kan je weer verder spelen.

Candy Crush Cheat 3

Nog een leuke cheat om jezelf levens te geven is het aanmaken van een tweede facebook account. Installeer Candy Crush op dit account en wordt vrienden met je fake account. Vervolgens kan je jezelf levens geven via het fake account. Dit is handig als je even zonder levens zit. Je hebt natuurlijk wel een ander e-mailadres nodig om een fake facebook account aan te maken, maar vervolgens kan je direct aan de slag.

Candy Crush Cheat 4

Meer cheats vindt je hier.

7 gedachten over “Candy Crush cheats

  1. Ikdach dat mijn candy crush aan fb gekoopeld zat maar hoe kn ik dit chechen. Zie nooit verschijnen als ik n level gehaaldheb.

    1. Je kunt dit zien door of op je telefoon, of op facebook een level te halen en te kijken of je op beide een level verder bent gekomen. Succes ermee.

  2. ik ben intussen zonder hack of cheat bij level 368 dus het is wel degelijk mogelijk! je moet gewoon heel veel geduld hebben en honderden levens gebruiken voor sommige levels! met cheat is er geen uitdaging meer aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *