Cheats candy crush

Ik ben op zoek naar Candy Crush cheats. Candy Crush is een leuk spel, maar ik wil graag een paar levels overslaan zodat ik verder kan. Anders blijf ik bij een moeilijk level alleen maar op hetzelfde hangen en op een gegeven moment heb ik het dan gewoon gehad en wil ik cheats. Candy Crush heeft 350 levels en als ik bij elk level vastloop, duurt het een eeuwigheid. Als ik ‘’cheats Candy Crush’’ intyp bij Google kom ik alleen maar slechte websites tegen waar het spel wordt uitgelegd en waar tips worden gegeven om beter te spelen. Waar ik naar op zoek ben is gewoon een goede site met alle cheats op een rij. Zodat als ik vastloop bij een level ik alleen even cheats Candy Crush hoef in te typen en ik gelijk op de juiste site terecht kom met alle codes van alle levels.

Wat zijn cheats Candy Crush

Cheats Candy Crush zijn cheats om levels over te slaan. De eerste levels zijn simpel en hoe verder je in het spel komt hoe moeilijker het wordt. Bij de laatste levels komt het zeker van pas om cheats te hebben. Bij Candy Crush gaat het er bij sommige levels om, dat je in een aantal zetten een bepaald aantal punten moet halen. En soms wordt je uitgedaagd om alle gelei uit het veld te verwijderen. Je moet dus op verschillende manieren creatief kunnen zijn en oplossingen kunnen vinden.

Hints en tips voor Candy Crush

Bedenk van te voren welke overeenkomsten er allemaal zijn voordat je begint te matchen. Candy Crush maakt gebruik van een hint systeem. Dit is niet altijd goed om te gebruiken, omdat het spel alle willekeurige overeenkomsten geeft. Je kunt dus beter zelf na denken als je het level wil halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *