Candy Crush vragen

Heb je vragen over Candy Crush? Kom je niet uit een bepaalt leve? Verzoekjes voor ons om dingen uit te zoeken? Tips te geven over een bepaalt level? Laat een reactie achter en wij gaan het voor je regelen!

32 gedachten over “Candy Crush vragen

 1. Hoi hoi

  ik ben helemaal bij met candy crush en vind het een geweldig spel. Nu is er sindskort een 2de wereld waar je verder kan spelen. Je hebt daarbij het uiltje bij nodig. Sommige mensen hebben het uiltje al en ik helaas nog niet. Onder welk level kan ik het uiltje vinden? Bij de een zat het onder level 312,maar bij mij niet. Kunt u me helpen want ik zou zo graag verder willen?

  Mvg Peggy

  1. ik had een hele tijd cndy rush op mijn i-Phone.sinds de laatste update is het spel spoorloos verdwenen.
   bij appstore staat hij wel maar hij doet niks kan dus niet opnieuw starten.icoontje is op i-Phone weg.

 2. Heb de laatste update geïnstalleerd, maar deze wordt niet zichtbaar op mijn i-pad. Dit geldt vanaf level 486. Op mijn computer kan ik echter wel verder spelen. Ik heb een i-pad 1 met iOS 5. Kan deze helaas niet meer updaten naar iOS 7. Heeft iemand anders dit ook ondervonden dat verdere levels vanaf 486 niet meer gespeeld kunnen worden op de i-pad 1. Er blijft een geel blok staan en de melding dat er binnenkort weer nieuwe levels komen. Moet nu steeds de pc opstarten.

  1. Ik ben nog niet zover maar ik speel ook met iPad 1 en bij mij valt het spelletje om de haverklap uit. Gek word ik ervan. Ik vraag mij af of dat ook met de 1 te maken heeft. Ik ben nog maar bij level 165 en droomwereld heb ik uitgespeeld maar er zijn heel wat levens verdwenen. Er opnieuw opzetten heeft geen effect. Worden we dan toch gedwongen om de iPad 3 aan te schaffen:-) succes ermee!

 3. Hoe komt het dat bij sommige levels met een doelscore je in het rijtje naast je spelletje mensen ziet staan die een lagere score hebben dan de doelscore? Ik doe mijn best om het te halen, lukt niet maar tot mijn frustratie zijn er die met een lagere score wel doorkunnen.

 4. In level 97 stopt t spel al en heb niet de 25 beurten gedaan. Komt dan even terug en verdwijnt. Vreemd gedoe en of wat doe ik verkeerd?

 5. Hoe kan ik candy crush spelers die het spel niet meer spelen uit mijn lijst wissen?
  Hoe voeg ik spelers in mijn lijst voor levens en extra beurten?
  Groetjes Sean

 6. Ik speel gekoppeld aan Facebook maar zit al weken vast op level 350 (via iPad en telefoon). Vanochtend via de computer gespeeld zit ik ineens in level 351. Deze gehaald (joepie). Maar op de telefoon en iPad toch weer gewoon vast in level 350. Hoe kan dat nou?
  En iemand tips hoe level 350 uit te spelen? Of moet je gewoon geluk hebben…

  1. Bij mij is het ook zo en ook bij andere vrienden die Candy Crush spelen. Ik zie hen ook op verdere levels op mijn mobiel, maar op hun eigen mobiel blijven ze op 350 staan. Ik ben benieuwd of alle verdere gehaalde levels uiteindelijk blijven bestaan als ik toch 350 gehaald heb.

  2. Ik heb precies hetzelfde. Ben je er inmiddels al uit waar dat aan lag. Ik zit ook al weken vast op mijn smart phone en tablet, maar op de pc kan ik wel verder spelen.

 7. Heb je op je telefoon / ipad al de nieuwste versie van Candy Crush geïnstalleerd? Normaal gezien zou hij gewoon verder moeten gaan waar je gebleven was. Ik neem aan dat je je accounts hebt gekoppeld?

 8. Bij mij doet level 421 het niet goed, hij is niet te halen! Er springt alles weg terwijl je niet eens in de buurt bent. Het kan niet anders dan dat er een fout in zit. Ik hoop dat dit opgelost gaat worden want ik zit al weken op dat level anders is dit voor mij het einde! Jammer!

 9. Al meer dan een jaar speel ik candy, ik ben gekomen tot level 409. Echter steeds als ik er haast ben en dan wil ik financieel doorgaan tot het spel uit is , krijg ik een mededeling dat mijn creditkaart niet meer goed is. Dit heb ik niet alleen bij 409 maar in het verleden ook vaak en daardoor tientallen Euro’s verloren hierdoor. Waarom dit terugkerend euvel? En tot wanneer moet ik doorgaan met 409 Aan de zijkant staan de sterren al tot 3 en kan het peil van de stand niet meer hoger.

 10. Speel CC op pc,telefoon en tablet maar op tel en tablet kom ik niet verder en dat na 7 weken!!!
  Heb Facebook en Cc al een paar x verwijderd maar helaas geen resultaat.Hoe krijg ik het weer syncroon met PC?

 11. speel cc op mijn tablet ook op mijn pc prima in orde maar nu heb ik een nieuwe telefoon
  windows S8 app cc er op gezet maar krijg enkel voorbeeld filmpjes te zien .
  weet iemand een oplossing hier voor.

 12. Mijn vriend en ik spelen samen op mijn Facebook account candycrush , hij op de tablet en ik op me iPhone .. Sinds 2 dagen heeft me vriend een automatische update zodat ie naar het volgende wereldje kan.. Ik heb nog steeds geen update op me iPhone gehad en blijf dus “hangen”.. Hoe kan dit? Waarom krijg ik geen automatische update terwijl we via 1 account spelen?

 13. Ik speel candy crush op iPad maar kan sinds kort als ik speel niet mijn score zien die rechts boven stond hoe kan ik dit verhelpen

 14. Heb het idee dat de makers bewust het spel niet uit laten spelen, zit bij level 409 en steeds veranderd het zo dat je het niet kunt uitspelen zonder financiele hulpjes.
  Ga absoluut niet betalen maar zo proberen ze aan hun centjes te komen.
  Op zo’n manier de zaak bedonderen is jammer!
  Zo gaat het spel helemaal naar de kl******te.

 15. Waarom kan ik 1 bepaalde vriend geen levens geven bij CC?
  Als ik het hartje activeer komt er geen V, en als ik zijn vraag om levens accepteer blijft hij staan!
  Ik heb inmiddels al meer dan 30 vragen om levens van hem!

 16. Ik krijg midden in de nacht berichtjes van candy crush. Niet echt grappig. Kan im dit uitschakelen? Ik heb het schuifje voor berichten van nieuwe levens op off staan en toch komt er bericht.

 17. Ik wil graag weten wanneer Candy Crush eindelijk afgelopen is? Het is heel leuk maar de spelers die volgehouden hebben verdienen een einde met veel vuurwerk en veel hoera hoera waarna ze kunnen toetreden tot the hall of fame!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>