Candy Crush op de computer of smartphone?

Je kunt Candy Crush spelen op de computer of op je smartphone. Zelfs de iPad is een geliefd apparaat om Candy Crush te spelen. Je vraagt jezelf misschien af wat fijner is om op te spelen. De voordelen en nadelen van spelen op de computer of smartphone hebben we op een rijtje gezet.

Lukt het je niet om een bepaald level te halen in Candy Crush

Saga? Dan is dit de oplossing. Klik hier

Meer mogelijkheden op de computer
Als je op de computer speelt dan heb je meer mogelijkheden. Zo heb je vaak meer beurten in een level op de computer.

Onderweg Candy Crush spelen
Het voordeel op de smartphone is dat je onderweg Candy Crush kunt spelen. Leuk als je even niets te doen hebt of in de trein zit.

Gratis extra levens krijgen op je smartphone
Door een Candy Crush cheat kan je gratis extra levens krijgen op je smartphone. Deze cheat kan je niet toepassen op de computer. Hoe dit precies werkt lees je bij Candy Crush cheats.

Uiteindelijk zitten er dus aan beide mogelijkheden voordelen. Het is natuurlijk ook mogelijk om Candy Crush op zowel de computer als je smartphone te spelen. Je kunt zo van beide voordelen gebruik maken en het spel uitspelen. Natuurlijk kan je ook kiezen wat je zelf het prettigste vindt.

7 gedachten over “Candy Crush op de computer of smartphone?

 1. Op mijn Iphone zit ik in level 79 en zit ook op facebook.
  Ook geinstalleerd op mijn Ipad, maar verbinding maken met Facebook lukt wel (hij zegt verbinding gemaakt en keert weervterugw naar Candu Crush) maar ik blijf op de Ipad in level 1.
  Hoe krijg het level op de Iphone gelijk aan op de Ipad? Er is toch mar 1 Facebook!

  1. Wanneer je Candy Crush niet kunt koppelen op je iPad, heb je het wellicht geblokkeerd op Facebook. Ga naar accountinstellingen (wanneer je op het radartje rechts bovenin klikt) en klik vervolgens op blokkeren. Als daar candy crush bij staat, haal je de blokkade weg (deblokkeren) en probeer je opnieuw verbinding te maken.

 2. Nee, er staat alleen dat ik daar iemand kan blokkeren d.m.v emailadres.
  Er is niemand aan mijn lijst met geblokkeerde personen toegevoegd.

 3. Ik heb ditzelfde probleem, staan alleen namen van personen die ik geblokkeerd heb en zo kan deblokkeren. Geen candy crush dus. Heb ondertussen wel een nieuwe computer (tablet) maar ik neem toch aan dat dit het probleem niet kan zijn? Help!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *